În timp pentru sărbătorile de iarnă, Sony anunţă că va vinde o nouă variantă a consolei PlayStation 5, care cântăreşte mai puţin şi are un volum mai mic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sony a prezentat un nou model al consolei PS5, care vine cu câteva deosebiri tehnice şi constructive faţă de versiunile actuale.

Noul PS5 are o unitate optică detaşabilă (în cazul versiunii cu disc optic) şi 1TB spaţiu intern de stocare.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Compania vinde şi separat unitatea optică, care costă 80 de dolari şi poate fi ataşată de cei care au cumpărat PS5 Digital Edition.

De asemena, noua consolă are un volum cu 30% mai redus şi cântăreşte cu 24% mai puţin, conform producătorului.

Noul model de PlayStation 5 va fi disponibil din luna noiembrie şi va costa 450 de dolari în cazul versiunii digitale şi 500 de dolari în cazul celei cu disc optic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.