Sony a dat publicităţii două imagini care prezintă succint designul PlayStation VR2, la un an de când a anunţat că lucrează la acest produs de gaming pentru realitate virtuală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Viitoarea cască de VR a Sony foloseşte acelaşi design ca PlayStation 5, limitat la alb şi negru, dar suficient pentru a arăta futurist, inspirat parcă din designul uniformelor soldaţilor imperiali din Star Wars.

Noul design aduce câteva reglaje fine ale anumitor elemente, precum butonul de control a lentilelor şi zona de aerisire, conferind totodată şi o greutate mai mică, ceea ce este foarte important pentru o cască ce va fi purtată multe ore în continuu de gameri.

PlayStation VR2 va avea răspuns haptic, eye tracking, 4K HDR, rată de refresh 90/120Hz şi un unghi de vizualizare de 110 grade. Conectarea la PS5 se va face prin USB-C.

Compania coreeană nu a oferit alte noi informaţii despre viitoarea cască de VR, astfel că nici după un an de la anunţarea produsului nu se ştie când va fi lansat acesta şi cât va costa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.