Societatea Naţională a Sării, singurul producător de sare din România, a anunţat miercuri că dispune de stocurile necesare pentru asigurarea livrarilor de sare pentru deszăpezirea drumurilor în campania de iarnă 2019-2020, prin sucursalele sale: Exploatarea Minieră Râmnicu Vâlcea, Salina Slănic, Salina Ocna Dej, Salina Praid şi Salina Târgu Ocna.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În conformitate cu prevederile contractului incheiat cu Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR SA), Societatea Naţională a Sării va livra, în baza comenzilor, cantitatea de sare necesară pentru deszăpezire către cele şapte Directii Regionale de Drumuri şi Poduri (Bucureşti, Craiova, Timişoara, Iaşi, Braşov, Cluj şi Constanţa)”, arată Salrom într-un comunicat.

Reprezentanţii companiei spun că Societatea Naţională a Sării a întreprins măsurile necesare pentru a asigura, în mod ritmic şi la timp, livrarea sării pentru deszăpezire în sezonul de iarnă 2019-2020, atât către CNAIR, cât şi către alţi clienţi, autorităţi şi instituţii locale.

Societatea Naţională a Sării este unul dintre primii zece producători de sare din Europa.

Societatea Naţională a Sării este o societate pe acţiuni cu capital majoritar de stat (51%), capitalul privat fiind deţinut de către Fondul Proprietatea S.A (49%).

Compania are şapte exploatări miniere, ce au devenit ulterior şi sucursale. În cinci dintre acestea - Salina Praid, Salina Târgu Ocna, Salina Slănic Prahova, Salina Cacica, Exploatarea Minieră Râmnicu Vâlcea – societatea a iniţiat şi a dezvoltat obiective cu caracter turistic şi balnear.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.