Producătorul smoothie-ului ”Solevita Smoothie Red Genius, 250mL“, sortimentul cu fructe roşii, anunţă retragerea din magazinele Lidl, întrucât unul dintre ingrediente estre contaminat cu patulină, iar aceasta dăunează sănătăţii şi poate duce la greaţă, vărsături şi indigestie

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”KG recheamă produsul «Solevita Smoothie Red Genius, 250mL», cu fructe roşii, având data de expirare 12.03.2024. Produsul la care face referire această rechemare conţine suc de aronia, care este contaminat cu patulină. Patulina (micotoxina) este o substanţă produsă de mucegaiuri care dăunează sănătăţii si care poate duce la greaţă, vărsături şi indigestie”, este anunţul postat pem site-ul ANSVSA.

Clienţii nu trebuie să consume, sub nicio forma, produsul vizat de această rechemare.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Produsul "Solevita Smoothie Red Genius, 250mL" sortimentul cu fructe roşii, a fost vândut de Lidl ROMANIA.

Lidl România a reacţionat imediat şi a retras produsul afectat de la vânzare.

Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea lui va fi returnată, chiar şi fără prezentarea bonului fiscal.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.