WhatsApp, Instagram, Facebook Messenger, Apple TV şi Apple Music sunt câteva dintre serviciile care miercuri au întâmpinat probleme de funcţionare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toate serviciile Meta au fost picate, din nou, miercuri în ceea ce este deja al doilea incident de acest gen pentru companie în decurs de doar câteva săptămâni.

WhatsApp a fost picat pentru aproximativ o oră, însă, probleme sporadice au întâmpinat şi Facebook Messenger, alături de Instagram.

Nu doar Meta a avut probleme miercuri, ci şi Apple. Multe servicii, printre care App Store, Apple TV, Apple Music, Books, Podcasts şi Fitness Plus, au fost inaccesibile pentru o perioadă de timp.

Niciuna dintre cele două companii nu au oferit un motiv pentru problemele avute, care par să fi afectat utilizatorii la nivel global.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.