Sercin Giray a preluat la 1 iunie conducerea Bayer România, Bulgaria şi Republica Moldova de la Pascal Cassecuelle, care îşi va continua activitatea în funcţia de head of supply chain EMEA pentru Divizia Crop Science.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Începând cu 1 iunie 2020, Sercin Giray preia conducerea Bayer România, Bulgaria şi Republica Moldova de la predecesorul ei Pascal Cassecuelle, care îşi va continua activitatea în funcţia de Head of Supply Chain EMEA pentru Divizia Crop Science”, a anunţat marţi compania.

Sercin s-a alăturat grupului în septembrie 2017, ca CFO. Sercin este licenţiată în Administrarea Afacerilor în limba germană – specializarea Controlling şi şi-a început cariera în Bayer în 1999, în aria de Contabilitate şi Finanţe, în Turcia. În 2008 a devenit head of group reporting, Bayer Turcia şi, după doi ani, a continuat dezvoltarea profesională în cadrul Bayer AG, în Germania, ca şi Corporate Finance - Financial Country Coordination – pentru Regiunea Europa. În 2013, Sercin a revenit în Turcia şi începând cu 2014 a condus echipa de contabilitate.

“Este un moment al schimbării pentru toţi, inclusiv Bayer, dar putem privi înainte cu încredere, deoarece avem o bază foarte solidă”, a afirmat Sercin, cu ocazia numirii sale.

Operaţiunile locale ale grupului au atins o cifră de afaceri de peste 335 milioane euro în 2019, din care divizia Crop Science deţine 62%, divizia Pharmaceuticals 27% şi divizia Consumer Health 11%. Cu Staţia de Procesarea a Seminţelor din Sinesti, România, Bayer a ajuns la exporturi de seminţe de peste 65 de milioane euro în 2019. Grupul are peste 480 de angajaţi în cele trei ţări, cu sediile principale în Bucureşti şi Sofia.

Bayer este o companie globală cu activităţi în sănătate şi agricultură. În anul fiscal 2019, rupul avea aproximativ 104.000 de angajaţi şi a înregistrat vânzări de 43,5 de miliarde euro. Cheltuielile cu capitalul s-au ridicat la 2,9 miliarde de euro, iar cele cu Cercetarea şi Dezvoltarea la 5,3 miliarde de euro.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.