Directorul naţional de vânzări al Groupama Asigurări, Horaţiu Roşca, va intra în concediu de paternitate începând cu 1 august 2017 pentru un an, perioadă în care atribuţiile sale vor fi preluate de directorul general adjunct, Julien Ramillon, potrivit unui comunicat al companiei de asigurări controlate de grupul francez Groupama.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ramillon, care lucrează la Groupama Asigurări din noiembrie 2014, a fost numit recent director general adjunct, funcţie în curs de validare de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Groupama Asigurări a încheiat 2016 pe locul patru în topul asigurătorilor, cu o cotă de piaţă de 9,9% după valoarea primelor brute subscrise, potrivit datelor ASF.

Compania a înregistrat în 2016 o creştere de 15,8% al primelor brute subscrise, până la 932,3 milioane lei (207 milioane euro), mai ales ca urmare a avansului de pe segmentul asigurărilor auto obligatorii RCA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.