Angela Ahrendts, liderul pe zona de retail a celor de la Apple, va pleca din cadrul companiei în luna aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ahrendts a lucrat pentru Apple vreme de 5 ani, fiind adusă în aprilie 2019 de la Burberry, unde ocupa aceeaşi poziţie.

Locul acesteia va fi luat de Deirdre O’Brien, actualul şef de HR. O’Brien, care lucrează pentru Apple de trei decenii, se va ocupa de HR, retail şi operaţiunile magazinului online.

Apple şi-a actualizat deja pagina în care îşi prezintă executivii, iar O’Brien este deja trecută ca fiind noul şef de retail, semn că Ahrendts s-ar fi retras deja din funcţie.

În mandatul său, Ahrendts s-a făcut cunoscută pentru schimbarea la faţă a magazinelor Apple, pe care a încercat să le transforme în piaţete. Unele din magazinele Apple, în mandatul său, au fost decorate inclusiv cu copaci.

Nici Apple şi nici Ahrendts nu au făcut public motivul despărţiri, însă fosta şefă a retail-ului a lăsat să se înţeleagă într-un interviu recent că nu i-ar displăcea să revină în industria modei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.