Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Ionel Scrioşteanu anunţă, într-o postare pe Facebook, că a traversat podul de peste Dunăre, de la Brăila, cu maşina, de la un capăt la altul, pentru prima dată, iar traversarea a durat 2 minute, circulând cu o viteză de până la 50 km/h.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La ultima vizită pe şantierul Podului suspendat peste Dunăre de la Brăila/Galaţi - Tulcea, am traversat podul cu maşina de la un capăt la altul pentru prima dată. Traversarea a durat 2 minute, circulând cu o viteză de până la 50 km/h”, a scris Scrioşteanu pe Facebook.
 
 
El prezintă şi stadiul lucrărilor la pod.
Conform secretarului de stat, a fost finalizată turnarea celui de al doilea strat de asfalt pe Podul suspendat peste Dunăre pe sensul de mers către Tulcea, a fost finalizată asfaltarea sensului giratoriu de la Km 1+180 Baldovineşti, pe malul Brăilean; a fost începută turnarea stratului de uzură pe primul tronson al drumurilor de legătură; a început montarea parapetului de protecţie pe pod pe sensul de mers către Tulcea.
De asemenea, el mai anunţă că a început vopsirea cablurilor principale de susţinere a podului cu vopsea anticorozivă, a început asfaltarea sensului giratoriul de legătură cu Drumul Expres Brăila-Galaţi, iar  săptămâna viitoare va începe şi turnarea primului strat de asfalt pe pod pe sensul de circulaţie Tulcea - Galaţi.
Totodată, continuă lucrările la drumurile de legătură pe toate zonele.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.