Primarul municipiului Oradea, Florin Birta, anunţă deschiderea circulaţiei, de la ora 12.00, pe cele şapte pasaje construite în centrul municipiului Oradea, ”cadoul” oferit locuitorilor pe final de an. Preşedintele Consiliului Judeţean, Ilie Bolojan, apreciază că este una dintre cele mai mari lucrări realizate în oraş în ultimii 30 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ultima zi a anului 2023 vine cu o mare bucurie pentru noi toţi. Începând cu ora 12:00 se vor deschide cele 7 pasaje din zona Centrului Civic şi a Pieţei Cetate”, anunţă primarul din Oradea, Florin Birta.

Acesta apreciază că este cadoul oferilor locutorilor pe final de an.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Aceste pasaje sunt cadoul pe care orădenii, prin răbdarea de care au dat dovadă în timpul lucrărilor, l-au "împrumutat" constructorilor şi municipalităţii, şi care acum le este restituit, pentru a se bucura din plin de el, după cum merită. Vă mulţumesc şi vă doresc un an nou fericit alături de cei dragi”, a mai transmis primarul din Oradea.

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan, afirmă că vor fi 3 câştiguri majore:

  • eliminarea blocajelor în trafic în cel mai important nod rutier din interiorul oraşului;
  • circulaţia fluentă a tramvaielor şi respectarea cadenţei de circulaţie a acestora;
  • piaţa de deasupra pasajului mare, între Catedrala Ortodoxă şi Parcul 1 Decembrie, va asigura traversarea în siguranţă a pietonilor dinspre centrul vechi înspre cetate.

”Felicitări domnului primar Birta, constructorilor şi echipei tehnice din primăria Oradea pentru finalizarea uneia dintre cele mai mari lucrări realizate în Oradea în ultimii 30 de ani”, a transmis Bolojan.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.