Şantierul Naval Orşova (simbol bursier SNO) a anunţat că, în şedinţa din 9 decembrie, Consiliul de Administraţie al societăţii a validat trei contracte externe pentru construcţia de nave fluviale, valoarea totală a celor trei contracte fiind de 7,385 milioane euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Navele vor fi livrate în Olanda.

”Obiectul contractelor: 1 contract comercial pentru construcţia şi livrarea unei nave tanc de 110 m, 1 contract pentru construcţia şi livrarea a unei nave tanc de 135 m şi un contract pentru construcţia unei nave tip pasager de 135 m.”, a informat Şantierul Naval Orşova, într-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Valoarea totală a celor trei contracte este de 7.385.000 euro.

Termene şi condiţii de plată: avans de 10% din valoarea contractului, pe bază de scrisoare de garanţie bancară de restituirea avansului, iar restul de plată pe bază de acreditiv documentar, după sosirea navei la locul de predare, pentru două contracte şi respectiv pe baza de acreditiv documentar pentru valoarea totală a celui de-al treilea contract”, mai precizează compania.

Şantierul Naval Orşova are o capitalizare de 39,98 milioane lei.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.