Consiliul de Administraţie al Şantierului Naval Orşova i-a prelungit cu patru ani mandatul directorului general Mircea Ion Sperdea, începând din 18 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Societatea Şantierul Naval Orşova informează acţionarii şi pe toţi cei interesaţi asupra faptului că, în şedinţa sa din data de 10 aprilie 2020, Consiliul de Administraţie al societăţii Şantierul Naval Orşova a aprobat prelungirea contractului de mandat al actualului director general, inginer Mircea Ion Sperdea, pe o perioadă de patru ani, începând cu data de 18 aprilie 2020", arată un anunţ transmis vineri Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Şantierul Naval Orşova şi-a propus investiţii de 4 milioane lei în acest an şi estimează venituri totale de 66,91 milioane lei, potrivit bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2020 aprobat în ianuarie de Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor.

De asemenea, compania şi-a bugetat un profit net de 3,18 milioane lei, iar cheltuielile totale au fost stabilite la 63,16 milioane lei.

Şantierul Naval Orşova este o societate listată la BVB cu simbolul SNO şi are o capitalizare de 34,95 milioane lei.

Cel mai mare acţionar al său este SIF Transilvania, cu 49,99% din acţiuni, iar SIF Oltenia deţine 28,01% din acţiuni, în timp ce SIF Muntenia are 13,17%.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.