Înainte să-şi lanseze flagship-urile, Samsung scoate la lumină smartphone-ul Galaxy S21 FE, un mid-range cu un preţ destul de mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Galaxy S21 FE are multe dintre dotările flagship-urilor de anul trecut şi încearcă să atragă utilizatorii cu un preţ mai mic decât cel la care a fost lansată seria Galaxy S21.

Noul smartphone are un ecran OLED de 6,4 inch, chiar mai mare decât cel de la S21. Acesta vine cu o rezoluţie 1080p şi cu o rată de împrospătare de 120Hz.

Cu excepţia Statelor Unite, unde va fi vândut cu Snapdragon 888, în restul lumii smartphone-ul va fi livrat cu un chipset Exynos, dezvoltat intern de producătorul coreean.

Sistemul foto este compus din trei camere. Camera principală şi cea ultrawide au 12MP, în vreme ce camera tele are 8MP. Există un sistem de stabilizare optică atât pe camera principală, cât şi pe cea tele, care facilitează o mărire optică 3X.

Bateria are o capacitate de 4.500mAh, cu 500mAh mai mare decât cea folosită anul trecut pe Galaxy S21. Aceasta se încarcă cu 25W (pe fir), resectiv 15W (wireless).

Vor fi comercializate două versiuni. Cea mai ieftină va avea 6GB RAM şi 128GB stocare şi va costa 700 de dolari. Pentru 70 de dolari în plus, va putea fi achiziţionată versiunea cu 8GB RAM şi 256GB spaţiu de stocare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.