Primăria Oradea anunţă, luni, lansarea licitaţiei pentru execuţia lucrărilor interioare de creştere a eficienţei energetice la clădirea instituţiei, în cadrul unui proiect de peste 29,5 milioane de lei, finanţat prin PNRR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A fost lansată licitaţia pentru execuţia lucrărilor interioare de creştere a eficienţei energetice la clădirea Primăriei Oradea. Acest proiect este complementar restaurării exterioare a primăriei, precum şi restaurării unor încăperi interioare, lucrări care s-au finalizat în anul 2022. Astfel, a fost publicat pe www.oradea.ro – Secţiunea Informaţii de interes public” – secţiunea ”Licitaţii”, anunţul de participare privind licitaţia deschisă având ca obiectiv ”Execuţia lucrărilor pentru obiectivul de investiţii: Creşterea eficienţei energetice a clădirii Primăriei Municipiului Oradea", proiect finanţat prin PNRR; cod unic 230487/2024/4 (4230487/2023/138)”, anunţă, luni, Primăria Oradea, într-un comunicat de presă.

Potrivit documentului citat, data limită de depunere a ofertelor în SICAP este 14.02.2024, ora 15:00.

Valoarea estimată a achiziţiei este de 29.531.418,56 lei (fără TVA).

Lucrările sunt finanţate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) şi au ca obiectiv creşterea eficienţei energetice şi gestionarea inteligentă a energiei.

”Astfel, se urmăreşte reabilitarea termică a acoperişului (izolarea planşeului de pe ultimul nivel) şi subsolului; modernizarea instalaţiei electrice şi de iluminat, utilizarea unor corpuri de iluminat LED; reabilitarea instalaţiilor sanitare, de încălzire şi de răcire pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic. Totodată, clădirea va fi echipată cu echipamente performante specifice ventilării cu recuperatoare de căldură cu o eficienţă energetică ridicată”, a mai transmis primăria.

Lucrările cuprind şi montarea unor staţii de alimentare a vehiculelor electrice.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.