Operatorul aerian low-cost Ryanair oferă o reducere de 15% pentru biletele cumpărate online marţi, până la miezul nopţii, pentru toate zborurile din şi către Bucureşti efectuate în perioada 6 septembrie - 30 noiembrie, a anunţat, marţi, compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reducerea se aplică la toate cele 12 rute din şi către Bucureşti operate în toamnă.

“Ryanair este într-o continuă creştere a traficului şi a rutelor din şi către aeroporturile noastre româneşti şi pentru a sărbători numărul mare de rezervări în avans, astăzi oferim 15% reducere pentru locurile rezervate pe 12 rute din/către Bucureşti, pentru călătorii în perioada 6 septembrie – 30 noiembrie”, a declarat directorul de vânzări şi marketing al Ryanair pentru România, Denis Barabas.

Ryanair a anunţat recent o extindere agresivă pe piaţa românească, în condiţiile în care estimează o creştere puternică a traficului aerian în România în următorii ani.

Potrivit declaraţiilor făcute la Bucureşti, în februarie, de către directorul general al Ryanair, Michael O'Leary, compania şi-a propus să ajungă la trei milioane de pasageri pe aeroportul Otopeni în doi ani.

Ryanair susţine că va investi 300 de milioane de dolari în baza de la Bucureşti, cu trei aeronave. În următorii cinci ani, Ryanair şi-a propus să ajungă la zece milioane de pasageri în România şi să fie liderul pieţei, poziţie deţinută în prezent de operatorul low-cost ungar Wizz Air .

Pe piaţa din România, principalii competitori ai Ryanair pe zona low-cost sunt Wizz Air şi Blue Air.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.