Compania Ryanair va opera zboruri pe Aeroportul Iaşi, din primăvara viitoare, către Milano, Paris, Bruxelles şi Dublin, biletele de avion fiind deja puse în vânzare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ryanair, companie irlandeză de tip low-cost, va lansa din 26 martie patru rute directe ce vor lega Aeroportul Iaşi de Milano (Bergamo), Paris (Beauvais), Bruxelles (Charleroi) şi Dublin.

Biletele de avion au fost puse deja în vânzare.

"Ne bucurăm să avem la Iaşi unul dintre cei mai influenţi operatori aerieni din Europa. Decizia companiei Ryanair de a deschide zboruri din Iaşi este rezultatul negocierilor constante pe care le-am purtat timp de mai multe luni. Parteneriatul cu Ryanair se concretizează în multiple posibilităţi de călătorie către destinaţii ce se regăsesc în reţeaua noastră de rute (Bergamo, Beauvais, Charleroi, Dublin), la preţuri foarte avantajoase. Faptul că Ryanair a ales Iaşul pentru a-şi extinde business-ul înseamnă că în continuare prezentăm interes pentru companiile aeriene, mai ales acum când avem în derulare proiectul de extindere a infrastructurii, care ne va ajuta să procesăm un număr dublu de pasageri odată cu creşterea numărului de operatori şi, implicit, a rutelor aeriene", a declarat Romeo Vatră, directorul general al R.A. Aeroportul Iaşi.

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a precizat că Aeroportul Iaşi devine din ce în ce mai atractiv pentru companiile aeriene, iar vestea că Ryanair va opera zboruri din Iaşi demonstrează că "direcţia de dezvoltare pe care aeroportul o urmează este majoră şi fără precedent". 
"Deschiderea către Europa va fi şi mai mare, aspect care se va traduce în avantaje atât pentru turism, cât şi pentru mediul de business", a mai afirmat şeful CJ Iaşi, Costel Alexe.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.