Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, a anunţat joi că va închide baza sa din Timişoara, cu o aeronavă alocată, începând cu 25 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Două rute către Milano şi Bucureşti din/către Timişoara vor continua să fie operate cu aeronave alocate altor baze pe durata programului de vară 2018. Toţi clienţii afectaţi vor fi notificaţi prin email şi SMS, prezentându-li-se opţiunile disponibile – ramburs întreg sau transfer gratuit pe o rută alternativă”, a anunţat compania într-un comunicat.

Decizia Ryanair de a-şi închide baza din Timişoara rezultă din performanţa comercială slabă, într-un moment în care cererea pentru o aeronavă Ryanair creşte pe alte aeroporturi din Europa, arată compania.

“Regretăm închiderea bazei noastre din Timişoara, cu o aeronavă alocată, începând cu 25 martie curent, care se datorează perfomanţei comerciale slabe. Două rute către Milano şi Bucureşti vor continua să fie operate cu aeronave externe, ca parte a programului Vara 2018. Toţi clienţii afectaţi vor fi notificaţi prin email sau SMS, şi li se vor face cunoscute opţiunile disponibile – fie un ramburs complet sau un transfer gratuit pe o rută alternativă”, spune David O’Brien, directorul comercial al transportatorului aerian.

Programul curent de iarnă al Ryanair, care include cele şapte rute din Timişoara, va continua să fie operat conform planificării până la închiderea bazei pe 25 martie, subliniază el.

Principalii competitori ai Ryanair pe piaţa din România sunt Wizz Air, Blue Air şi Tarom.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.