Compania aeriană Ryanair a anunţat miercuri că 87% din peste 54.000 de zboruri din ianuarie au ajuns la timp, o creştere de un punct procentual faţă de ianuarie 2017.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ryanair a transportat 9,3 milioane de consumatori în ianuarie, cu 87% dintre zboruri aterizând la timp, o îmbunătăţire de 1% faţă de ianuarie 2017”, a afirmat directorul de marketing al companiei, Kenny Jacobs.

Totodată, potrivit companiei, au existat 3 plângeri la 1.000 de clienţi, o plângere legată de bagaje la 3.000 de clienţi, iar la peste 99% dintre sesizări s-a răspuns într-un termen de 7 zile.

Potrivit unui top AirHelp, care ia în calul punctualitatea, serviciile şi rata de procesare a cererilor pentru compensaţii, operatorii aerieni Tarom şi Ryanair au printre cele mai slabe performanţe. AirHelp este lider mondial în obţinerea de compensaţii pentru pasagerii companiilor aeriene.

Principalii competitori ai Ryanair pe piaţa din România sunt Wizz Air, Blue Air şi Tarom.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.