Românii pot juca la loto şi la cele peste 5.200 de staţii de plată SelfPay, iar plata biletelor pe care jucătorii le achiziţionează prin intermediul staţiilor de plată SelfPay se face atât cash cât şi cu cardul, preţul fiind acelaşi cu cel din agenţiile loto, a anunţat luni Loteria Română.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Acum participarea la jocurile loteristice tradiţionale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus şi Super Noroc este posibilă şi prin intermediul celor peste 5.200 de Staţii de Plată SelfPay care se află în toată ţara. Reţeaua de vânzare a Loteria Română ajunge astfel la peste 7.100 de locaţii de unde jucătorii pot cumpăra bilete la jocurile loto”, a anunţat compania de stat.

Plata biletelor pe care jucătorii le achiziţionează prin intermediul staţiilor de plată SelfPay (unde pot fi achitate taxe şi impozite, facturi de utilităţi etc.) se face ”în siguranţă”, atât cash cât şi cu cardul, preţul fiind acelaşi cu cel din agenţiile loto, mai arată compania.

"Accesul la tehnologia de ultimă oră pe care o oferă una dintre cele mai cunoscute şi utilizate platforme de plăţi de pe piaţă, reprezintă o nouă facilitate pe care o punem la dispoziţia jucătorilor noştri cărora le mulţumim pentru încrederea pe care o acordă în fiecare zi, de peste 114 ani, Loteriei Române, una dintre cele mai importante instituţii cu tradiţie a statului român, aflată în prezent sub coordonarea Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri", a declarat Sebastian-Iacob Moga, director general al companiei naţionale Loteria Română.

Câştigurile pentru biletele jucate la staţiile de plată  SelfPay se achită, ca şi în cazul biletelor jucate în agenţiile loto, atât prin agenţiile loto proprii cât şi prin punctele de vânzare autorizate de Loteria Română, pe baza prezentării biletului de joc câştigător.

Lista locaţiilor în care sunt amplasate staţiile de plată este disponibilă pe site-ul SelfPay precum şi pe site-ul Loteriei Române.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.