Romanian Business Consult, cel mai mare integrator de soluţii IT pentru industria alimentară şi de retail, vrea să preia Ropeco Bucureşti, companie specializată în comercializarea de echipamente şi soluţii IT, tranzacţia fiind analizată de Consiliul Concurenţei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Romanian Business Consult intenţionează să preia compania Ropeco Bucureşti”, a informat autoritatea de concurenţă.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile.

”În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacţie trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua operaţiunea în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, precizează autoritatea de concurenţă.

Ropeco Bucuresti comercializează echipamente şi soluţii IT preponderent în domeniul gestiunii de numerar, însă oferă soluţii şi în materia gestiunii materialelor reciclabile, plăţii prin mijloace „cashless” sau a soluţiilor de scanare a codurilor de bare şi a etichetelor.

Romanian Business Consult este furnizor şi integrator de soluţii IT pentru retail şi pentru industria alimentară, logistică, distribuţie şi producţie industrială.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.