Reţeaua Regina Maria achiziţionează Muntenia Hospital din Piteşti, cel mai mare spital privat din judeţul Argeş, fondat şi administrat până în prezent de SIF Muntenia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Reţeaua de sănătate Regina Maria îşi adaugă în portofoliu Muntenia Hospital din Piteşti, fondat şi administrat până în prezent de SIF Muntenia. Achiziţia, a cărei finalizare este condiţionată de aprobarea Consiliului Concurenţei, vine în completarea serviciilor medicale oferite în regiune, punând la dispoziţia pacienţilor un circuit medical integrat”, a anunţat compania.

Cel mai mare spital privat din Argeş, Muntenia Hospital, dispune de un bloc operator cu 4 săli de operaţie, un centru de imagistică dotat cu RMN şi CT şi un laborator propriu de analize medicale, acreditat RENAR. Echipa este formată din aproape 75 de medici angajaţi şi colaboratori, care acoperă toate specialităţile medicale, inclusiv: urologie, dermatologie, ORL, gastroenterologie, chirurgie generală, anestezie şi terapie intensivă, hematologie, neurologie, psihiatrie, psihiatrie pediatrică, psihologie, medicină de laborator, radiologie şi imagistică medicală.

„Achiziţia Spitalului Muntenia închide cercul îngrijirii medicale pe care îl oferim pacienţilor şi abonaţilor noştri din Argeş, după aproape 10 ani de prezenţă în regiune. În tot acest timp, am crescut aici cu şi pentru partenerii noştri corporate, deservind în judeţ câteva zeci de mii de angajaţi ai unora dintre cele mai mari companii din România. Această nouă integrare urmează direcţia noastră de consolidare la nivel local, preocuparea constantă pentru calitatea serviciilor medicale şi siguranţa pacientului.”, a declarat Fady Chreih, CEO Regina Maria.

Expansiunea operatorului privat de servicii medicale în judeţul Argeş vine în completarea serviciilor medicale oferite în cadrul celor două clinici din regiune, un laborator şi trei puncte de recoltare.

La nivel naţional, Reţeaua Regina Maria deţine astăzi 8 spitale şi 5 centre cu spitalizare de zi.

În ultimii ani, Regina Maria a fost implicată în peste 35 de tranzacţii cu preluare integrală, a 100% din acţiuni, fiind operatorul cu cea mai mare expertiză în integrarea şi dezvoltarea cu succes a jucătorilor privaţi care devin parte a Reţelei.

În ultimii 10 ani, Regina Maria a investit aproape 200 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locaţii, achiziţia de aparatură performantă şi pregătirea echipelor medicale.

Regina Maria a preluat în totalitate şi a integrat peste 35 de alţi jucători de pe piaţă, având o prezenţă proprie în mai mult de jumătate din judeţele ţării şi acoperire naţională prin intermediul celor peste 330 clinici partenere. Compania reuneşte 7.500 de angajaţi şi colaboratori şi oferă servicii complete de spitalizare şi chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator şi stocare de celule stem, unui număr de peste 5 milioane de pacienţi.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.