Reţeaua de sănătate Regina Maria a anunţat marţi lansarea unei noi policlinici private de pediatrie din Craiova - Policlinica Universităţii, cu o investiţie de jumătate de milion de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania a anunţat că, de la deschiderea primei clinici Regina Maria din Craiova, reţeaua de sănătate a realizat investiţii de peste 2,2 milioane euro în tehnică, echipamente şi aparatură de ultimă generaţie. 

”Aceste investiţii au facilitat accesul la consultaţii, investigaţii, analize medicale, servicii de medicina muncii celor aproape 100.000 de pacienţi care au apelat la seviciile reţelei doar în ultimul an, 13.000 fiind posesori de abonamente. Aşteptăm ca în primul an de la deschidere să oferim în noua locaţie servicii medicale pentru 50.000 de locuitori ai Craiovei şi ai oraşelor din regiune”, spun reprezentanţii reţelei de sănătate.

Policlinica Universităţii Regina Maria are 12 cabinete, dintre care şapte cabinete de pediatrie, două cabinete medicale de obstetrică-ginecologie, două cabinete de recoltare, o sală de tratament, acoperind peste 14 specialităţi medicale.

Policlinica Universităţii are o echipă formată din 23 de medici.

„Continuăm astfel seria de investiţii locale, începută în 2014, odată cu lansarea primei policlinici Regina Maria din Craiova şi susţinută în 2016 de preluarea Centrului Medical Helios”, a declarat directorul general al reţelei Regina Maria, Fady Chreih.

Reţeaua de sănătate Regina Maria are peste 5.000 de angajaţi şi colaboratori în cele 47 de locaţii proprii din Bucureşti şi din ţară şi deserveşte peste 2,2 milioane de pacienţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.