Retailerul Top Shop, deţinut de grupul sloven Studio Moderna, anunţă reduceri de până la 80% pentru peste 1.300 de produse de Black Friday, în perioada 18-27 noiembrie, pe care le va comercializa pe toate cele şase canale de vânzare prin care operează compania, se arată într-un comunicat transmis joi de companie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Pentru că Black Friday este un eveniment comercial etalon pentru noi, la nivel intern ne-am organizat astfel încât magazinele să fie aprovizionate, agenţii din call-center să fie disponibili la cote maxime, iar colegii din depozit să fie activi pe toată perioada campaniei astfel încât să putem livra produsele în termenele estimate”, a declarat managerul companiei Top Shop România, Zoltan Pilecki.

Printre cele mai căutate produse de Black Friday conform estimărilor Top Shop vor fi pilotele Dormeo, cu preţuri începând de la 69 lei, Delimano Clarity Chopper cu o reducere de 45% de la 89 lei la 49 lei şi încălţările Walkmaxx Black Fit, cu reducere de 46%, de la 279 lei la 149 lei.

Retailerul Top Shop are şase canale de vânzare: TV, retail clasic (40 magazine în toată ţara), reţea de parteneri de vânzare, materiale print, telemarketing şi online. Top Shop are peste 750 angajaţi în România şi face parte din grupul internaţional Studio Moderna. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.