Retailerul scandinav Marc O‘Polo a anunţat miercuri că deschide pe 12 septembrie primul magazin din România al brandului în Bucureşti Mall-Vitan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Magazinele Marc O’Polo sunt prezente în peste 30 de ţări din Europa.

”Magazinul va găzdui colecţii vestimentare pentru femei şi pentru bărbaţi, încălţăminte, dar şi accesorii”, arată un comunicat.

Fondat la Stockholm în 1967, brandul cuprinde astăzi colecţiile Marc O'Polo Modern Casual, Marc O'Polo Denim, Marc O'Polo Shoes şi Accesorii Marc O'Polo, precum şi colecţiile de licenţe. Sediul central din Munchen aprovizionează 2.200 de magazine, parteneri de retail şi de franciză la nivel internaţional.

Brandul este disponibil în peste 30 de ţări, inclusiv Germania, Austria, Elveţia, Olanda, Belgia, Finlanda, Norvegia, Irlanda, Franţa, China, Rusia şi Polonia, la care se adaugă, din septembrie, şi România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.