Compania care administrează cele două aeroporturi de lângă Bucureşti, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), a anunţat joi, după o întâlnire cu reprezentanţii unor companii de taximetrie, că acordă sprijin autorităţilor competente în vederea eliminării transportului neautorizat de persoane în zona aeroportului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joi, a avut loc o întâlnire între reprezentanţii mai multor companii de taximetrie din Bucureşti şi cei ai CNAB.

Discuţiile au avut loc în contextul în care mai mulţi taximetrişti au refuzat să mai onoreze comenzi primite în aeroportul Henri Coandă, protestând faţă de ”concurenţa neloială”.

”CNAB şi-a reafirmat întreaga susţinere pentru aplicarea Legii 38/2003, în litera şi spiritul acesteia, în perimetrul Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti”, se arată în comunicatul publicat joi.

CNAB a anunţat că va acorda, în continuare, sprijin autorităţilor competente în vederea eliminării transportului neautorizat de persoane în zona aeroportului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.