Compania franceză Renault anunţă că va prezenta, la Salonul Auto de la Paris, un showcar inspirat din modelul Renault 4, una dintre maşinile emblematice pentru Renault, a cărei producţie a fost sistată în urmă cu trei decenii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La treizeci de ani de la încheierea producţiei, Renault va profita de momentul deschiderii Salonului Auto de la Paris 2022 pentru a dezvălui noua interpretare a Renault 4, recunoscut la nivel internaţional. Echipa de designeri care lucrează sub conducerea lui Gilles Vidal, VP Renault Design, a dat o tuşă modernă unui model iconic care s-a remarcat în anii ’60, ’70 şi ’80. Acest showcar va rezona şi cu tinerele generaţii care sărbătoresc cea de-a 25-a aniversare a raliului de solidaritate 4L Trophy”, anunţă Renault într-un comunicat dat publicităţi marţi.
Maşina va fi prezentată pe data de 17 octombrie, în cadrul celei de-a 89-a ediţie a Salonului Auto de la Paris.
Potrivit oficialilor Renault, maşina creată pentru prezentarea Salonul Auto „reprezintă un tribut modern adus emblematicului Renault 4”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.