Rehau Group, producător ger¬man de soluţii pentru feres¬tre, instalaţii şi mobilă, a anunţat luni că l-a numit pe Uwe Böhlke CEO al Rehau Industries, noua companie de tip umbrelă care reuneşte diviziile Building Solutions, Window Solutions, Furniture Solutions şi Industrial Solutions.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Rehau Group l-a numit pe Uwe Böhlke CEO al Rehau Industries, noua companie de tip umbrelă care reuneşte diviziile Building Solutions, Window Solutions, Furniture Solutions şi Industrial Solutions. Uwe Böhlke va prelua atribuţiile lui William Christensen, după decizia acestuia de a urma o altă traiectorie profesională. Sub conducerea sa diviziile Rehau Industries au înregistrat o creştere constantă şi prezintă un nivel bun de profitabilitate", anunţă grupul.

Uwe Bohlke este în prezent director operaţional al Rehau Industries, funcţie pe care o va exercita în continuare după preluarea portofoliului de CEO al companiei.

Rehau Group s-a reorganizat în două companii cu linii de business specifice: Rehau Industries, companie de tip umbrelă care reuneşte diviziile Building Solutions, Window Solutions, Furniture Solutions şi Industrial Solutions şi Rehau Automotive, care se va putea concentra şi mai mult pe activitatea sa principală cu marii producători de automobile.

Rehau România, prezentă pe piaţa locală cu diviziile Window Solutions, Building Solutions şi Furniture Solutions activează în prezent sub umbrela REHAU Industries.

"Reconfigurarea Rehau Group nu va impacta în niciun fel portofoliul şi activitatea Rehau România", anunţă grupul.

Grupul Rehau este specialist în soluţii bazate pe polimeri, cu vânzări anuale de aproximativ 3,4 miliarde de euro. Compania cu capital privat are aproximativ 20.000 de angajaţi în peste 190 de locaţii din întreaga lume. Compania are 12.000 de angajaţi în toată Europa şi 8.000 în Germania.

Rehau are o istorie de 26 de ani în România şi are în acest moment 86 de angajaţi la nivel naţional. Cifra de afaceri a companiei a fost de 41 milioane de euro în 2020.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.