Fostul director economic al Registrului Auto Român (RAR) Alina Niţă este, începând de marţi, directorul general al instituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Alina Niţă este de astăzi (marţi - n.r.) noul director general al RAR", au anunţat reprezentanţii instituţiei.

Alina Niţă este în echipa Registrului Auto Român de 7 ani, iar în ultimii doi a fost director economic, fiind de profesie economist.

Ea a arătat că îşi va concentra acţiunile de management asupra digitalizării, debirocratizării şi gestionării instituţiei din punct de vedere economic, într-un context dificil, generat de acutizarea problemelor din piaţa auto.

"Sunt adepta comunicării transparente şi a identificării soluţiilor aplicabile cu celeritate. Mă voi implica activ, împreună cu colegii mei experimentaţi din zona tehnică, pentru ca Registrul Auto Român să garanteze prin toate pârghiile creşterea siguranţei în trafic. După 7 ani în RAR, ştiu ce aşteptări au oamenii care ne trec pragul şi nu voi ezita să dovedesc că respectul pentru clienţi, profesionalismul angajaţilor şi calitatea activităţilor prestate sunt o normalitate", a declarat Alina Niţă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.