RE/MAX România, parte a grupului mondial de real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, a anunţat miercuri că îşi extinde reţeaua cu încă trei unităţi pe plan local, în Piteşti, Bacău şi Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anunţă extinderea reţelei cu încă trei unităţi pe plan local. Două dintre acestea s-au lansat pe pieţe cu potenţial de creştere pentru brandul RE/MAX – Piteşti (RE/MAX Azura) şi Bacău (RE/MAX Grow), iar cel de-al treilea birou, RE/MAX Premier, se află în Bucureşti, unul dintre oraşele de top în portofoliul companiei”, anunţă compania.

În urma celor mai recente inaugurări, sub umbrela brandului RE/MAX operează două birouri în Piteşti, trei în Bacău şi 13 în Capitală.

În România, RE/MAX este cea mai mare reţea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de  agenţi imobiliari, având, în prezent, peste 50 de francize şi peste 500 de membri, recunoscut ca fiind cel mai puternic brand naţional în imobiliare. Planul de extindere la nivel naţional al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate şi peste 1.000 de agenţi imobiliari.

La nivel mondial, RE/MAX este lider în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înfiinţată în 1973 în Denver, are astăzi peste 125.000 de agenţi afiliaţi, în 8.000 de birouri, aflate în circa 110 de ţări din întreaga lume.

În Europa, RE/MAX este prezent în 40 de ţări, cu peste 2.000 birouri şi 26.000 de agenţi, continuând să se extindă.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.