Radu Claudiu Roşca a fost numit membru al directoratului SIF Transilvania, arată un anunţ al societăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În continuarea Raportului curent nr. 3904/12 iunie 2020 referitor la autorizarea de către ASF a modificărilor în componenţa conducerii SIF Transilvania ca urmare a numirii lui Radu Claudiu Roşca în calitate de membru al directoratului societăţii, SIF Transilvania informează acţionarii şi investitorii că Radu Claudiu Roşca a acceptat mandatul de membru al directoratului, prin Declaraţia de onorabilitate şi acceptare mandat, dată în faţa notarului public în data de 24 iunie 2020”, arată anunţul.

Roşca va exercita funcţia de vicepreşedinte al directoratului/director general adjunct al SIF Transilvania până la data de 20 aprilie 2024, în baza contractului de mandat care a fost semnat în data de 24 iunie.

Radu Claudiu Roşca este din februarie 2018 director economic al Cupru Min, iar din martie 2017 este audit manager la Aegon Pensii - Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private SA.

De asemenea, între februarie 2015 şi ianuarie 2019 a fost membru al Consiliului de Administraţie la Depozitarul Central şi preşedinte al Comitetului de Audit.

Din mai 1995 şi până în ianuarie 2017 a avut diverse funcţii de conducere la Banca Transilvania.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.