Societatea Naţională de Radiocomunicaţii (Radiocom) vrea să cumpere servicii de pază în valoare de până la 37,87 milioane lei (7,9 milioane euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Achiziţia vizează servicii pentru paza obiectivelor, bunurilor şi valorilor societăţii pentru o perioadă de 32 luni.

Achizitia este împărţită în 3 loturi astfel: Lotul 1 - Sucursala Direcţia Radiocomunicatii Bucureşti şi Sediul Central, Lotul 2 - Sucursala Direcţia Radiocomunicaţii Cluj, Lotul 3 - Sucursala Direcţia Radiocomunicaţii Iaşi.

Preţul achiziţiei este estimat între 18,93 milioane lei şi 37,86 milioane lei.

”Ofertanţii trebuie să detină poliţă de asigurare pentru serviciul de pază, încheiată cu o societate de asigurări (care are încheiat contract de reasigurare) pentru a evita situaţia în care sunt distruse/ sustrase/ vandalizate echipamente, ţinând cont că echipamentele pentru care se prestează serviciile de pază sunt tehnologie de ultimă oră la preţuri adecvate”, se arată în anunţ.

Ofertanţii trebuie să demonstreze că în ultimii 3 ani (calculaţi până la data limită de depunere a ofertelor) au prestat servicii de tipul specificat. Tipul procedurii este licitaţie deschis, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 februarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.