Purtătorul de cuvânt al ASF, Daniel Apostol, a explicat vineri de ce a fost retras proiectul de plafonare a tarifelor RCA, precizând că au fost emise mai multe observaţii de către părţile interesate. El a menţionat că proiectul a fost retras pentru a fi făcută o analiză a acestor observaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Daniel Apostol a fost întrebat, vineri, la Prima News, de ce a fost retras proiectul de plafonare a tarifelor RCA.
“Când am anunţat iniţial proiectul, era consecinţa unei analize realizate cu reprezentanţii principalilor asiguratori, proiectul a fost pus apoi în dezbatere publică înainte a fi un obiect de lucru pe masa Guvernului. Acum au fost emise mai multe observaţii pe acest proiect de către părţile interesate. Noi am retras proiectul pentru a face o analiză a acestor observaţii”, a afirmat Daniel Apostol. 
El a precizat că pe baza acestor observaţii va fi stabilită formula care va fi propusă ulterior. 
“Trebuie să vedem fiecare observaţie în parte, să vedem oportunitatea şi relevanţa acestora, după care, pe baza acestor observaţii, vom vedea care va fi formula pe care o vom propune ulterior”, a explicat purtătorul de cuvânt al ASF. 
 Întrebat cât ar putea dura această analiză, câteva zile sau câteva săptămâni, Daniel Apostol a răspuns ar fi speculaţie să afirme acest lucru, precizând că la finalizarea analizei va fi făcută noua propunere.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.