Dezvoltatorul imobiliar PSC Group, business de familie cu capital 100% românesc, a anunţat miercuri vânzarea a încă 120 de apartamente din complexul rezidenţial WIN Herăstrău în perioada martie-mai, atingând astfel un grad de vânzare de 90% din totalul de 252 de apartamente ale proiectului din Cartierul Francez (faza I) şi totodată, demararea vânzărilor apartamentelor din faza II.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PSC Group anunţă vânzarea a încă 120 de apartamente din complexul rezidenţial WIN Herăstrău în perioada martie-mai, atingând astfel un grad de vânzare de 90% din totalul de 252 de apartamente ale proiectului situat în Cartierul Francez (faza I) şi totodată, demararea vânzărilor apartamentelor din faza II”, anunţă compania.

Apartamentele au între 2 şi 5 camere, o înălţime utilă de 2,75 m, zone vitrate largi, finisaje şi instalaţii premium şi ultra-moderne, precizează dezvoltatorul.

Complexul rezidenţial este dezvoltat de PSC Contractor & Developer, companie membră a PSC Group, pe o suprafaţă de aproximativ 11.500 mp, incluzând în prima sa fază de construcţie 5 clădiri (2S+DS+P+5E), cu un termen de predare estimat pentru martie 2021.

În cea de a doua fază a proiectului, PSC Contractor & Developer va construi cea de a şasea clădire, aducând un plus de 50 de apartamente celor 252, din prima fază.

Complexul rezidenţial WIN Herăstrău are două niveluri de parcare subterană, zone pentru sport-fitness, loc de joacă indoor pentru copii, salon de înfrumuseţare, zonă pentru servicii de curăţătorie a articolelor vestimentare, zonă servicii de spălatorie auto.­

“În ceea ce priveşte pandemia noului coronavirus, suntem perfect conştienţi că vor exista schimbări ale parametrilor economici şi sociali, cu influenţe şi asupra sectorului de real estate. Noi ne-am recalibrat orarul de lucru pentru a nu pune în pericol sănătatea angajaţilor noştri şi ai antreprenorului general, ne-am concentrat eforturile să identificăm soluţii pentru a menţine ritmul execuţiei, am asumat costuri suplimentare şi am considerat că este firesc să fie aşa. Rezultatele obţinute de întreaga echipă în aceste trei luni sunt chiar peste aşteptările mele”, a declarat Cristian Pascu, CEO PSC Group.

El precizează că a trecut cu bine ca dezvoltator imobiliar prin criza din 2008-2012.

PSC Group este un business de familie cu capital 100% românesc şi are o experienţă pe piaţa de construcţii şi cea imobiliară de aproape 30 de ani. Din grup fac parte opt companii: PSC Contractor & Developer (dezvoltare proiecte imobiliare), PSC Consulting & Engineering (consultanta tehnica), PSC Property Management (property management), WIN Impex (fabrică tâmplărie pvc şi Al şi dezvoltare proiecte imobiliare), Metrik Arhitecti Asociati (arhitectură & design interior), Vision Energy Partners (project management), Professional Consulting Engineers (proiectare rezistenţă), Heritage Estates (dezvoltare proiectare imobiliare).


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.