Proprietarul touroperatorului Paralela 45, Alin Burcea, a inaugurat un complex rezidenţial, Club Lac Snagov, lângă lacul Snagov si Mănăstirea Snagov, investiţie ce se ridică la 7 milioane de euro, fiind realizată din surse proprii şi credite bancare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul Club Lac Snagov a început în anul 2007, însă din cauza crizei economice a intrat în conservare în perioada 2009-2013.

“După acea perioadă dificilă pentru toţi, nimeni nu mai cumpăra atât de uşor o casă care costă în jur de 300.000 de euro sau o vilă care poate ajunge şi la 1 milion de euro. Studiind piaţa imobiliară a zonei, am găsit o nişă pe care am încercat să o exploatăm prin construirea de apartamente pe malul Lacului Snagov, pentru cei care vor să se relaxeze la sfârşit de săptămâna departe de aglomeraţia urbană a Bucureştiului, în imediată vecinătate a Palatului şi Mănăstirii Snagov”, spune Alin Burcea.

Ansamblul rezidenţial Club Lac Snagov este amplasat în apropierea Palatului Snagov, la numai câteva minute de podul care te duce la Insula Snagov. Proiectul include 3 blocuri cu 78 de apartamente cu regim de înălţime P+3E+4E retras, împărţite în garsoniere, două, trei camere şi un penthouse cu cinci camere. Terenul are aproximativ 6.500 de metri pătraţi, iar preţurile apartamentelor sunt cuprinse între 45.000 şi 140.000 de euro, în funcţie de suprafaţă şi poziţionare.

În preţul fiecărui apartament sunt incluse un loc de parcare suprateran, cota indiviză de teren şi facilităţile comune ale complexului: piscină interioară, club de socializare, debarcader, ponton, teren de sport multifuncţional.

“Apartamentele sunt destinate în primul rând vânzării, iar 25 de apartamente sunt mobilate şi utilate complet, fiind disponibile în acest moment pentru închiriere pe termen scurt sau pentru perioade mai lungi de timp, în funcţie de cerere. Preţurile încep de la 29 euro/ persoană/ noapte. Totodată, clubul are şi un restaurant cu capacitatea de 50 de persoane, special creat pentru evenimente, mese festive şi traininguri”, precizează Alin Burcea.

Fiecare apartament este prevăzut cu centrală termică individuală pe gaz şi calorifere, aparate de aer condiţionat. Holurile şi casă scării sunt placate cu granit, iar fiecare corp de clădire este prevăzut cu lift propriu, potrivit antreprenorului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.