Compania IULIUS a inaugurat, joi, un proiect de retail în comuna ieşeană Miroslava, localitate cu 40.000 de locuitori, investiţia ridicându-se la aproximativ 12 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conducerea companiei ieşene IULIUS susţine că Family Market este primul său proiect de retail de proximitate şi că a fost aleasă localitatea Miroslava pentru că este una dintre zonele rezidenţiale cu cea mai mare expansiune din judeţul Iaşi. Aici vor lucra 140 de persoane. 

”În ultimii 20 de ani, ne-am concentrat pe realizarea de proiecte importante de regenerare urbană, în mari oraşe din România. Suntem entuziasmaţi să dezvăluim publicului noul concept IULIUS. Comuna Miroslava s-a dezvoltat puternic în ultimii ani, datorită administraţiei locale şi a investiţiilor atrase în zonă, creându-se o comunitate puternică ce are nevoie de servicii de bază, în apropierea casei. Family Market este o platformă de susţinere şi promovare a antreprenorilor şi producătorilor locali, majoritari în proiect, care vor oferi produse autohtone, de calitate", a declarat Radu Pârlea, managerul Family Market. 

Edilul localităţii Miroslava, Dan Niţă, a precizat că noul complex este util atât locuitorilor din comună, cât şi celor aflaţi în tranzit şi că investiţia este una de referinţă pentru judeţ. 

Family Market Miroslava este compus din parter şi etaj, are o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 7.000 metri pătraţi şi propune un mix variat de servicii, majoritatea ale întreprinzătorilor şi producătorilor naţionali şi locali, precum supermarket, băcănie, carmangerie, patiserie & pizzerie, restaurant, cofetărie, farmacie, fashion şi produse pentru casă, librărie, coafor, curăţătorie, pet shop şi coffee shop 

Totodată, în zona complexului a fost amenajat un parc, unde au fost plantaţi peste 110 arbori maturi, aduşi de la pepiniere din Italia. 

 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.