Asociaţia Litoral - Delta Dunării şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) lansează ediţia de toamnă a programului “Litoralul pentru toţi”, care se desfăşoară în perioada 1 septembrie – 1 octombrie, preţurile fiind aceleaşi ca la ediţia din primăvară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul ”Litoralul pentru toţi” debutează pe 1 septembrie, au anunţat luni Asociaţia Litoral - Delta Dunrăii şi ANAT, care au precizat că preţurile pentru pachetele turistice sunt la fel ca cele de la ediţia de primăvară.

”Pentru a veni în sprijinul turiştilor, lansarea acestei ediţii beneficiază de aceleaşi tarife maximale recomandate în ediţia de primavară, în functie de categoria de hotel”, se arată într-un comunicat al Asociaţiei Litoral – Delta Dunării şi ANAT.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Conform sursei citate, ca şi la ediţia precedentă, turiştii beneficiază de o opţiune suplimentară: ”Litoralul pentru toţi - varianta all inclusive”, care asigură toate cele trei mese - servite în regim bufet, băuturi, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă.

În staţiunile din sudul litoralului (Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche), tarifele sunt mai mici faţă de cele din nord, mai precizează comunicatul.

Preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin, a declarat că se aşteaptă la un număr mai mare de turişti faţă de ediţiile anterioare.

“Ne aşteptăm la un număr de turişti mai mare în acest an, faţă de editiile anterioare, întrucât acest sezon este unul de record în vânzări şi imagine pozitivă, comparativ cu ultimii ani. Agenţiile de turism care participă la realizarea programului <<Litoralul pentru Toţi>> au primit cereri pentru astfel de vacanţe cu mult timp înainte de lansarea acestuia. În plus, avem în continuare evenimente pregătite pentru această perioadă, iar vremea se anunţă foarte bună în continuare”, a afirmat Corina Martin.

Ea a precizat că şi la această ediţie există un voucher de atracţii care le oferă turiştilor acces gratuit în anumite muzee din judeţ.

De asemenea, Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii oferă tarife reduse pentru turiştii care vin pe litoral în această perioadă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.