Producătorul spaniol de îmbrăcăminte Inditex a deschis, vineri, în centrul comercial Brăila Mall, trei magazine sub brandurile Pull&Bear, Stradivarius şi Bershka.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
La începutul anului 2016, proprietarul mallului, fondul de investiţii sud-african New Europe Property Investments (NEPI), a început lucrările la extindere şi modernizare a Brăila Mall. Deschiderea noilor magazine din portofoliul Inditex vine în completarea acestei iniţiative. Cele trei branduri vor ocupa o suprafaţă de peste 2.000 de metri pătraţi.

În ultimele luni, Profihairshop, Coccodrillo sau Sensiblu şi-au inaugurat propriile spaţii în Brăila Mall. Cel mai recent, LC Waikiki şi-a deschis porţile pentru vizitatorii centrului comercial din Brăila. Structura mixtă de chiriaşi a acestuia include şi alte nume precum H&M, Deichmann, C&A, Musette, Poema, CCC, New Yorker, Hervis sau Benvenuti.

Modernizarea Brăila Mall a început cu recondiţionarea galeriei Carrefour şi a continuat cu extinderea zonei de restaurante şi divertisment. La finalizarea lucrărilor de extindere şi modernizare Brăila Mall, programată pentru sfârşitul acestui an, centrul comercial va avea o suprafaţă închiriabilă totală de 56.907 mp.

NEPI este un fond de investiţii sud- african listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE), la Bursa de Valori de la Londra (LSE), precum şi la Bursa de Valori din Bucureşti (BVB).

Joi, NEPI a anunţat că a demarat negocierile privind o posibilă tranzacţie de tip fuziune cu Rockcastle, un alt fond sud-african cu activităţi în Polonia.

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, CityPark Constanţa, Shopping City Timişoara, Ploieşti Shopping City, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.