Rehau, producător german de soluţii pentru fereste, instalaţii, mobilă şi automotive, l-a numit pe Alexandru Oprea în funcţia de country manager în România, acesta având o experienţă de 17 ani în companie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Rehau, producător german de soluţii pentru fereste, instalaţii, mobilă şi automotive, are de la începutul acestui an un nou country manager în România, Alexandru Oprea, cu o experienţă de 17 ani în companie. Alexandru Oprea preia poziţia de country manager de la Alessandro Hillebrand, care va fi responsabil cu noi proiecte în Europa de Sud, pe lângă sarcinile sale de country manager Italia", a informat compania.

Alexandru Oprea şi-a început parcursul profesional la Rehau România în anul 2004, la scurt timp după terminarea studiilor la Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti. În 2010 a preluat pozitia de director de vânzări Bucureşti şi Bacău pentru divizia Instalaţii a Rehau România şi a avansat rapid la poziţia de director naţional de vânzări a întregii divizii în 2011, iar în anul 2015 a preluat responsabilităţile diviziei Instalaţii şi pentru Rehau Bulgaria. Din 2018 este membru în board-ul administrativ al Rehau România.  În ultimul an, Alexandru Oprea a ocupat funcţia de deputy country manager.

"Rehau România pregăteşte noi proiecte şi vizează extinderea business-ului pe plan local şi regional”, a declarat Alexandru Oprea, country manager Rehau România.

În 2016, el a lansat în cadrul diviziei Instalaţii o platformă de loializare B2B care în scurt timp a devenit o platformă completă de servicii B2B în România, dar şi în alte ţări în care este prezent Rehau.

În paralel, Alexandru Oprea a preluat începând cu 1 martie 2021 poziţia de head of sales and Marketing Sud Estul Europei (SEE) în cadrul diviziei Instalaţii. Astfel, pe lângă România şi Bulgaria, el coordonează următoarele pieţe în cadrul diviziei: Croaţia, Serbia, Muntenegru, Bosnia şi Herţegovina, Macedonia, Albania, Kosovo, Moldova, Grecia, Turcia şi Orientul Mijlociu.

Cu o istorie de 25 de ani pe plan local, Rehau România a raportat o cifră de afaceri de 44 de milioane euro în 2019 şi are 86 de angajaţi la nivel naţional.

Grupul Rehau este specialist în soluţii bazate pe polimeri, cu vânzări anuale de aproximativ 3,5 miliarde euro. Compania cu capital privat are aproximativ 20.000 de angajaţi în peste 170 de locaţii din întreaga lume. Compania are 12.000 de angajaţi în toată Europa şi 8.000 în Germania. Compania produce soluţii pentru construcţii, automobile şi industrie şi furnizează produsele sale inovatoare în întreaga lume.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.