Compania Prefab, producător de materiale pentru construcţii, anunţă că îşi restrânge activitatea, ca urmare a venirii sezonului rece, şi că va restructura posturi la punctul de lucru din Călăraşi prin concedierea colectivă a aproximativ 200 de angajaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Societatea Prefab SA anunţă investitorii că: având în vedere apropierea sezonului rece, caracterizat prin restrângerea activităţii clienţilor (constructori), este posibil ca până la data de 1 decembrie 2019 să decidem restrângerea, pentru o anumită perioadă, a activităţii anumitor sectoare de producţie din cadrul punctului de lucru al societăţii, situat în judeţul Călăraşi şi implicit restructurarea posturilor din cadrul acestora prin concedierea colectivă a aproximativ 200 de angajaţi. Ȋn perioada de restrângere a activităţii societatea va desfăşura doar activităţile necesare: de verificare, întreţinere şi reparaţii ale utilajelor aflate în patrimoniul său, precum şi activităţile administrative curente”, arată un comunicat al companiei transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Compania avea la finalul anului trecut un număr mediu de circa 330 de salariaţi.

În afară de punctul de lucru din Călăraşi, Prefab mai are un punct de lucru în staţiunea Jupiter din Constanţa.

Compania a încheeiat primul semestru al anului cu venituri totale de 40,32 milioane lei, la un profit net de 166.574 lei.

Prefab are o capitalizare de 44,89 milioane lei şi este listată la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) cu simbolul PREH.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.