Radu Maftei preia de la 1 iulie funcţia de senior vice president pentru Europa de Sud-Est (SEE) în cadrul gigantului american Procter & Gamble, poziţie din care va coordona afacerile şi operaţiunile companiei în 12 pieţe din regiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Începând cu 1 iulie, Radu Maftei preia funcţia de senior vice president pentru Europa de Sud-Est (SEE) în cadrul Procter & Gamble, poziţie din care va coordona afacerile şi operaţiunile companiei în 12 pieţe din regiune”, anunţă compania.

Radu Maftei a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti, specializarea business internaţional şi s-a alăturat echipei P&G în 1997, tot în Bucureşti. De-a lungul carierei a ocupat diverse funcţii în finanţe, comercial şi management, având la activ mai multe poziţii de conducere de vârf pe pieţe din Europa, Orientul Mijlociu şi SUA. Înainte de a prelua noile responsabilităţi din Europa de Sud-Est, a ocupat funcţia de vice president–Finance & Accounting, pentru Europa de Nord. Este căsătorit şi are 2 fiice.

“Sunt foarte bucuros să mă întorc în România, locul unde mi-am început cariera în P&G, acum 25 de ani. Sunt, de asemenea, onorat să preiau responsabilitatea coordonării organizaţiei P&G din această regiune importantă pentru companie. Europa de Sud -Est (SEE) are un potenţial semnificativ şi sunt nerăbdător să lucrez împreună cu echipa având în vedere oportunităţile de creştere pe care pieţele din regiune le oferă”, a declarat Radu Maftei. 

 Procter & Gamble are unul dintre cele mai puternice portofolii de mărci precum Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Fairy®, Gillette®, head&shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Tide®. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.