Investitorul şi dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital a început lucrările de construcţie pentru Marmura Residence în cartierul Bucureştii Noi, investiţie de 50 de milioane de euro, iar proprietarii se vor putea muta în trimestrul 3 din anul 2021, aşa cum a fost anunţat iniţial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Valoarea proiectului depăşeşte 50 de milioane de euro. Până în prezent, au fost semnate 125 de contracte de rezervare, echivalentul a 65% din totalul apartamentelor puse în vânzare”, arată un comunicat.

Biroul de vânzări Marmura Residence se va deschide pe 5 februarie.

Proiectul oferă 465 de studiouri duble, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere şi duplex-uri şi  509 locuri subterane de parcare. Având la bază conceptul de comunitate integrată, Marmura Residence are o suprafaţă de 1,5 hectare şi cuprinde 5.000 mp de spaţii verzi şi terase, 1.700 de mp de spaţii de retail şi servicii, precum şi o zonă exclusivă de recreere pentru rezidenţi.

”Prin Marmura Residence reabilităm o zonă industrială abandonată din cartierul Bucureştii Noi şi o redăm comunităţii. Proiectul prevede investiţii în zone verzi publice, spaţii atractive de socializare, mobilier stradal şi o nouă stradă de legătură între Bulevardul Bucureştii Noi şi Şoseaua Chitilei, care va fi donată  administraţiei publice”, a declarat Maggie Kitshoff, residential & office managing drector Prime Kapital.

Prime Kapital este un investitor şi operator imobiliar activ în Europa Centrală şi de Est, iar fondatorii afacerii activează pe piaţa imobiliară din România şi din regiune de mai bine de un deceniu. Prime Kapital are o echipă de peste 200 de specialişti în domeniul imobiliar.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.