Investitorul şi dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital a anunţat, marţi, că lansează campania de pre-sale pentru primele unităţi ale Marmura Residence, cel de-al doilea proiect rezidenţial dezvoltat în Bucureşti. Primii proprietari se vor putea muta în ansamblul din Bucureştii Noi începând cu primul trimestru al anului 2021, potrivit companiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Lucrările la cel de-al doilea proiect dezvoltat de Prime Kapital în Bucureşti, Marmura Residence, sunt programate să înceapă în vara anului 2019. Proiectul se va întinde pe o suprafaţă de 1,5 hectare şi cuprinde 5.000 de metri pătraţi de spaţii verzi, 1.700 de metri pătraţi, zonă de retail şi servicii şi spaţii comunitare”, se arată în comunicat.

Primele 62 de unităţi sunt deja disponibile pentru rezervare şi vor fi livrate în primul trimestru din 2021, potrivit companiei. În total, Marmura Residence va găzdui 458 de studiouri, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere şi duplexuri, proiectate şi construite la cele mai înalte standarde, în cinci clădiri cu diferite regimuri de înălţime, între 4 şi 12 etaje.

Proiectul dispune de spaţii şi terase verzi, pază în sistem 24/7 şi zone cu acces restricţionat al maşinilor.

”Bucureştii Noi este o zonă ofertantă, mai ales datorită accesului la magistrala de metrou M4, a spaţiilor comerciale din zonă şi a proximităţii faţă de Piaţa Victoriei şi de clădirile de birouri de pe bulevardele Pipera şi Barbu Văcărescu. Avem convingerea că primele 100 de unităţi pe care le oferim spre rezervare vin în întâmpinarea nevoilor viitorilor proprietari. Proiectul dispune de toate resursele pentru finalizare, astfel că practicăm o taxă de rezervare accesibilă, care permite celor care caută o locuinţă în Bucureşti să beneficieze de un preţ special şi să asiste pe perioada lucrărilor”, a declarat Maggie Kitshoff, Residential Projects Director Prime Capital.

Unităţile din Marmura Residence sunt disponibile şi accesând FlexAssist, o soluţie financiară lansată de Prime Kapital în 2018. Prima etapă de construcţie va fi finalizată în primul trimestru din 2021, iar întregul proiect este programat să fie finalizat la sfârşitul aceluiaşi an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.