Preşedintele Curţii de Conturi a României, Mihai Busuioc, afirmă, într-un mesaj transmis de Ziua Naţională, că idealul de unire şi unitate naţională este ”un prilej de mândrie şi de bucurie pentru toţi românii care, oriunde s-ar afla, sărbătoresc această zi în spiritul patriotismului şi al respectului faţă de istoria şi valorile naţionale”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Idealul de unire şi unitate naţională, retrăit cu recunoştinţă cu ocazia zilei de 1 Decembrie, este un prilej de mândrie şi de bucurie pentru toţi românii care, oriunde s-ar afla, sărbătoresc această zi în spiritul patriotismului şi al respectului faţă de istoria şi valorile naţionale”, a transmis, vineri, preşedintele Curţii de Conturi a României, Mihai Busuioc.
 
El a adăugat: ”Emoţia acestei zile ne aminteşte de exemplul românilor care au sperat şi au luptat pentru idealul naţional. La mulţi ani, dragi români! La mulţi ani, România!”
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.