Preşedintele Consiliului Concurenţei Bogdan Chiriţoiu a fost ales la conducerea Agenţiei Europene de reglementare in energie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 ”Salut alegerea domnului Bogdan Chiriţoiu la conducerea Agenţiei Europene de reglementare în energie (ACER). Votul dat în această seară este o recunoaştere a competenţei profesionale a candidatului propus şi a tradiţiei sectorului energetic românesc care va fi reprezentat în următorii patru ani în Consiliul de Administraţie al ACER”, a anunţat vineri seară pe Facebook ministrul Economiei Virgil Popescu, care îl felicită pe Chiriţoiu pentru această victorie adusă României, victorie obţinută la capătul unei competiţii de un nivel ridicat. 
  
 El felicită, de asemenea, pentru rezultat şi Reprezentanţa Permanenţă a României la UE care a contribuit la succes. 
  
 ”Nu în ultimul rând, doresc să îi mulţumesc lui Răzvan Nicolescu fostului preşedinte român al ACER, pentru implicare în susţinerea candidatului propus de România”, scrie Popescu.
  
  
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.