Ministrul grec al Turismului, Harry Theoharis, a prezentat planul “Restart Tourism”, conform căruia din data de 15 iunie Grecia va permite venirea pe teritoriul său a turiştilor din ţări alese conform “criteriilor epidemiologice”, notează greekcitytimes.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Turiştii nu vor avea nevoie să fie testaţi pentru coronavirus înainte de călătorie şi nici nu vor intra în carantină la sosire, a precizat ministrul.

Potrivit SKAI, printre ţările cu “date epidemiologice bune”, din care Grecia va primi primii turişti, se numără şi România. Celelate ţări sunt următoarele: Cipru, Israel, China, Japonia, Australia, Norvegia, Danemarca, Austria, Bulgaria, Serbia, Albania, Macedonia de Nord, Bosnia-Herţegovina, Croaţia, Polonia, Ungaria, Slovacia şi Cehia.

Grecia a înregistrat până în prezent 2.853 de cazuri de infectare cu coronavirus şi 168 de decese cauzate de Covid-19.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.