Prim-ministrul Nicolae Ciucă s-a întâlnit, joi la Palatul Victoria, cu reprezentanţii Coaliţiei pentru Dezvoltarea României, transmite Guvernul. Discuţiile au vizat şase teme de interes pentru modernizarea sustenabilă a României, respectiv stabilitatea macroeconomică, alocarea resurselor financiare, sănătate şi telemedicină, dezvoltare durabilă, modernizarea interacţiunii statului cu mediul privat şi educaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În spiritul bunei guvernări, continuăm dialogul interguvernamental cu mediul de afaceri, pentru a optimiza cadrul legal şi a putea adapta măsurile guvernamentale la evoluţiile concrete din piaţă. Guvernul României este deschis propunerilor venite din partea mediului de afaceri, susţinând astfel dialogul interinstituţional şi acţionând direct asupra nevoilor pe care le are  comunitatea de afaceri din ţară”, a afirmat Nicolae Ciucă, conform comunicatului de presă al Executivului.
 
La discuţii au fost convenite noi obiective şi grupuri de colaborare la nivel de ministere, pentru soluţionarea situaţiilor semnalate de Coaliţia pentru Dezvoltarea României.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.