Compania Poşta Română a finalizat lucrările de modernizare şi reabilitare a două sedii importante din zona Moldovei, Iaşi şi Focşani, cu investiţii în valoare de aproximativ 2,5 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Conducerea interimară a companiei a prioritizat planul de modernizare a clădirilor, pentru anul 2017, astfel încât au fost executate lucrări de reabilitare şi reamenajare la mai multe sedii din ţară. Astfel, începând cu luna octombrie 2017, clienţii Poştei Române, din Iaşi, sunt aşteptaţi într-un sediu renovat şi adus la un standard modern de funcţionare”, arată compania într-un comunicat.

Oficialii companiei spun că investiţia totală în acest sediu se ridică la valoarea de aproximativ 2,2 milioane de lei şi a cuprins ”lucrări de reabilitare a faţadelor clădirii, lucrări de arhitectură, de înlocuire a instalaţiilor electrice, termice şi sanitare, proiectarea şi execuţia unui sistem electronic de securitate (sistem de detecţie şi alarmare la efracţie) şi sistem de control acces în zona casieriei judeţene, achiziţia unei sistem de televiziune cu circuit închis, proiectarea şi execuţia unui sistem de detecţie şi alarmare la incendiu”, dar şi numeroase lucrări de reabilitare la interiorul clădirii.

Clădirea din Iaşi se va deschide publicului în octombrie, aceasta fiind ”cea mai modernă clădire a Poştei Române, din zona Moldovei”, spun oficialii societăţii.

„Prin realizarea obiectivelor de investiţii şi a lucrărilor de intervenţii, urmărim tehnologizarea serviciilor poştale la standarde europene, crearea unor condiţii ambientale cât mai plăcute pentru clienţi, îmbunătăţirea condiţiilor de muncă pentru salariaţi, precum şi păstrarea unei imagini de brand a Poştei Române”, a spus directorul general, Andrei Stănescu.

De asemenea, a fost modernizat şi oficiul poştal 1 din Focşani, cu o investiţie de aproximativ 243.000 de lei. Pentru acest sediu au fost executate: lucrări de arhitectură la exteriorul clădirii, de înlocuire a circuitelor electrice şi termice existente, precum şi lucrări de  modernizare şi amenajare a interiorului.

Poşta Română este deţinută de statul român, prin Ministerul pentru Societatea Informaţională, în proporţie de 75%, şi de Fondul Proprietatea (FP) în proporţie de 25%.

Poşta a anunţat recent că a înregistrat, în primele şase luni din acest an un profit operaţional brut de 20,9 milioane de lei (4,6 milioane de euro), în creştere cu 6,6% faţă de perioada similară a anului trecut.

Rezultatul net s-a ridicat, în acelaşi interval, la 17,8 milioane de lei, în creştere cu 12,5% faţă de primele şase luni din 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.