Compania Naţională Poşta Română a anunţat, marţi, că a achiziţionat, pentru Fabrica de Timbre, o linie tehnologică de insert în plicuri şi una de tipar, de ultimă generaţie. Echipamentele tehnologice au fost achiziţionate contra sumei de 6.000.000 de lei fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Compania Naţională Poşta Română a achiziţionat, pentru Fabrica de Timbre, o linie tehnologică de insert în plicuri şi una de tipar, de ultimă generaţie, care vor ajuta Poşta Română să dezvolte oferte complete şi integrate pentru trimiteri masive de documente. Serviciile poştale destinate în special persoanelor juridice şi autorităţilor publice, vor fi îmbunătăţite simţitor prin aceaste noi achiziţii”, informează compania.

Echipamentele tehnologice au fost achiziţionate, prin procedurile specifice, contra sumei de 6.000.000 de lei fără TVA. L

a lansarea acestor echipamente a fost prezent Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Sebastian Burduja şi directorul general al Poştei Române, Valentin Ştefan.

"Poşta se modernizează, este un mesaj important care ne arată cât de vitală este stabilitatea unei echipe de conducere. Vorbim despre o echipă care a performat, deşi nu este pe un mandat plin. Îmi doresc foarte mult să avem stabilitate si predictibilitate. Diferenţa dintre un politician şi un lider este simplă: politicienii se gândesc la următoarele alegeri, iar liderii se gândesc la următoarele generaţii. Ceea ce vedem astăzi, aici, este o echipă, o companie care se gândeşte la următoarele generaţii, priveşte şi respectă trecutul, o istorie de 160 de ani, dar are şi o perspectivă de viitor", a afirmat ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Sebastian Burduja.

Linia tehnologică de insert în plicuri are calitatea garantată de tradiţia lungă a producătorului german BÖWE, companie înfiinţată în 1945. Capacitatea de împlicuire a linei de insert se ridică 22.000 de materiale/h. Echipamentul de tipar digital color este fabricat de producătorul japonez Canon şi are o capacitate de printare de 210 coli A4/minut.

„În anul în care Fabrica de Timbre împlineşte 150 de ani de activitate, iar Poşta Română aniversează 160 de ani, vedem multe rezultate ale transformării companiei. Aceste dotări pe care Poştă Română le-a adus, sunt cheia dezvoltării Fabricii de Timbre pe termen mediu şi lung. Este un nou pas către ceea ce ne dorim să realizăm în Poşta Română: digitalizare, revitalizare şi performanţă. În termeni simpli, mi-aş dori să se reţină că, de astăzi, Poşta Română poate participa la licitaţii şi contracte importante, fără a fi nevoită să devină subcontractor sau partener. Putem prelua lucrări integrate care presupun, în acelaşi timp, tipar, inserturi de materiale în plicuri şi expediţia acestora pentru beneficiari”, a declarat directorul general al Poştei Române, Valentin Ştefan.

Lansarea acestor linii tehnologice de ultimă generaţie este primul dintr-o serie de evenimente dedicate aniversării a 160 de ani de Poşta Română care se vor desfăşura în săptămânile următoare.       

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.