Platforma de socializare X, cunoscută anterior sub numele de Twitter, caută un gigant din sectorul datelor financiare pentru a construi un centru de tranzacţionare în cadrul aplicaţiei, a relatat joi site-ul Semafor, citând persoane familiare cu problema, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Planurile de solicitare au fost trimise marilor furnizori în ultimele săptămâni, cerând propuneri de conţinut financiar, date în timp real referitoare la acţiuni şi alte caracteristici, se arată în articolul Semafor.

Compania X a cerut ofertanţilor interesaţi să spună câţi bani ar angaja pentru proiect, dar nu este clar care firme, dacă există, au depus propuneri.

Compania nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii a Reuters.

Anul trecut, Elon Musk a spus că a cumpărat Twitter ca un ”accelerator pentru crearea X”, pe care a descris-o drept ”o aplicaţie bună la toate” şi a asemănat-o cu super-aplicaţia chineză WeChat.

Luna trecută, Musk a schimbat numele şi sigla platformei sale de socializare din Twitter şi pasărea albastră în X.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.