Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, a anunţat joi că lansează serviciile de transport la cerere în Oradea, la numai o lună după ce a anunţat inaugurarea serviciului în cel de-al zecelea oraş din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, lansează serviciile de transport la cerere în Oradea, la numai o lună după ce a anunţat inaugurarea celui de-al zecelea oraş din România. Astfel, compania estoniană îşi consolidează poziţia de lider în domeniul serviciilor de ride-hailing, fiind prezentă de acum în 11 oraşe: Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Braşov, Ploieşti, Galaţi, Piteşti, Craiova şi Oradea", potrivit unui comunicat.

Bolt oferă servicii de transport la cerere, dar şi de închiriere de trotinete electrice sau de transport de mâncare, prin Bolt Food. În marile oraşe din ţară, compania este deja prezentă cu întreaga gamă de servicii, susţinând constant iniţiativele de dezvoltare a transportului civilizat şi ecologic.

„După cum am promis, continuăm planul nostru de a ne extinde la nivel naţional cu lansarea de noi oraşe în fiecare lună. În acest demers, începând de astăzi Oradea este următorul mare oraş din România în care poate fi comandată o cursă Bolt. Suntem prima companie de ride-hailing prezentă aici şi ne dorim să aducem cât de curând întreaga noastră gamă de servicii, în primul rând trotinetele electrice. Oradea este un oraş cu o evoluţie impresionantă şi ne dorim să contribuim într-un mod sustenabil la dezvoltarea lui, autorităţile locale putând conta pe sprijinul nostru în acest sens”, declară Cristian Sălceanu, country manager Bolt România.

Pentru a accesa serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicaţia Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store.

Preţul curselor Bolt din Oradea începe de la 8 lei, iar pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%. Atât pasagerii, cât şi şoferii au obligaţia legală de a purta permanent masca de protecţie. Bolt recomandă, de asemenea, şoferilor săi parteneri să dezinfecteze maşinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanţare socială şi de igienă conform reglementărilor în vigoare.

Bolt este cea mai mare platformă europeană de mobilitate, care are drept scop să facă mobilitatea urbană mai accesibilă, convenabilă şi responsabilă.

Bolt are peste 50 de milioane de utilizatori înregistraţi în peste 40 de ţări din Europa şi Africa. Serviciile sale variază de la ride-hailing, la micromobilitate cu trotinete şi biciclete electrice, până la livrarea de alimente şi pachete.

Toate cursele Bolt din Europa sunt 100% neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon, ca parte a Planului Verde al Bolt, un angajament pe termen lung de reducere a amprentei ecologice a companiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.